Ruletti on suosittu kasinopeli kaikkialla maailmassa.

Ja nyt se on saatavilla tietokoneeseen, puhelimeen, ja tabletti ilmaiseksi. Tämä ruletti peli on pelattavissa selaimella kaikkien laitteiden – ei app tai flash ladata tarvitaan! Pelaamisen tulevaisuus on täällä!

Jos haluat pelata rulettia, valitse pelimerkkisi määrä vasemmassa alakulmassa. Aseta panoksesi mille tahansa rulettipöydän ruudulle yrittäessäsi arvata, mikä numero tulee pyöräytyksen jälkeen. Numeroita varten voit asettaa panoksia pelkästään yhteen tilaan, kahden välilyönnin väliin tai neljän välilyönnin kulmaan. Kun kaikki panoksesi on asetettu, napsauta Spin-painiketta, jolloin pallo putoaa pyörään, joka alkaa pyöriä. Katso pallo, kun se asettuu rakoon, joka määrittää, mikä numero on voittaja. Voitot jaetaan, hävinneet vedot poistetaan, ja prosessi alkaa uudelleen!

Winning Ruletti voitot ovat seuraavat: 35-1 veto yhden numeron; 17-1 double Numero veto; kolmen numeron veto maksaa 11-1; kulma neljä Numero veto maksaa 8-1; kuuden numeron veto maksaa 5-1; sarake veto maksaa 2-1; Ja veto jopa ulkopuolella vedot maksaa 1-1.

Ruletin-image

Ruletti Peli Strategia

  • Yksinkertainen ruletti strategia on asettaa panos punaiselle tai mustalle. Tuplaa panoksesi joka kerta, kun häviät, kunnes saat rahasi takaisin.
  • Toinen ruletti peli strategia korostaa vedonlyönti Korkea, kun voitat, ja vedonlyönti Alhainen, kun häviät.
  • Matemaattinen rulettistrategia sanoo, että sinun pitäisi lisätä panostasi 1: llä joka kerta, kun häviät.
  • Suosittelemme löytämään oman rulettistrategian ja nauttimaan onnestasi!